19. elokuuta 2014

Hyvästit kipinöille ja ropinoille!



Jytisevä ja mehevä elokuu. Täynnä värikästä elämää.  Vihaista ukkosen isäntää, hellivää aurinkoa ja saavisadetta. Epätoivoisia amppareita ja pelokkaasti huitovia ihmisiä (minä kuulun heihin). 

Ja kukas sieltä kuvasta kurkkii? Tietysti tutut jackmaniit jälleen elokuussa, nyt salaperäisen utuisesti esitettyinä. Väriläikkinä valopallojen keskellä. Blogissani kärhöt ovat saaneet luvan markkeerata alkua, keskikohtaa ja loppua. 

Niin. Nyt on tullut aika sulkea Ilon kipinä -blogi. Se on oman aikansa palvellut ihanasti ja auttanut minua ilmaisemaan ajatuksiani luonnosta ja elämästä. Tämän kahden vuoden aikana melko moni vuodenaika ja kukka ja säätila on saanut toimia inspiraationi lähteenä. Siitä kiitokset kaikille tahtomattaan osalliseksi joutuneille luontokappaleille!

On aika uusille jutuille ja uudenlaiselle ilmaisulle. Millaiselle, sitä en vielä osaa pukea sanoiksi. Tulossa lienee vapaata ajatustanssia erilaisten teemojen ympärillä. Ilmoitan täällä sitten uudesta blogista, kun sellainen joskus syntyy.

Kiitos ja halaus teille, harvoille ja valikoituneille, lukijoilleni! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laita kommenttia, kiitos! :-D